Logo da.boatexistence.com

Er res judicata kursiv?

Indholdsfortegnelse:

Er res judicata kursiv?
Er res judicata kursiv?

Video: Er res judicata kursiv?

Video: Er res judicata kursiv?
Video: 30 глупых вопросов Data Engineer [Карьера в IT] 2024, Kan
Anonim

Undlad at kursivisere latinske ord og vendinger, der almindeligvis bruges i juridisk skrift: dvs. f.eks. (medmindre brugt som et signal i et citat), res judicata, res ipsa loquitur.

Hvad skal kursiveres i juridisk skrift?

I hovedteksten kursiveres navne på store og små bogstaver; proceduremæssige sætninger; og titler på publikationer (herunder lovpligtige samlinger), taler eller artikler. Du kan også bruge kursiv for at fremhæve.

Skal obiter dictum kursives?

Latinske sætninger skal stå i kursiv (obiter dicta), hvis du bruger dem, hvilket skal være sjældent og kun hvor den latinske sætning er et "kunstudtryk", som f.eks. ratio decidendi eller obiter dictum.

Kuriverer du modus operandi?

Kursivering af juridiske termer, når de bruges i en juridisk kontekst. Juridisk skrift kursiverer (eller bruger ikke diakritiske tegn med) cy pres, estoppel, habeas corpus, modus operandi osv.

Skal jeg kursivere habeas corpus?

En sidste bemærkning: husk, at et ord eller en sætning, der er angliceret eller ikke- altid er kursiv, når det bruges som et udtryk i stedet for som dets betydning. Så selvom habeas corpus f.eks. er grundigt angliseret og derfor sat i romersk skrift, er det korrekt kursiveret i denne sætning om selve udtrykket.

Anbefalede: