Logo da.boatexistence.com

Hvad er et geddepas?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et geddepas?
Hvad er et geddepas?

Video: Hvad er et geddepas?

Video: Hvad er et geddepas?
Video: Hvad er et realkreditlån? 2024, Kan
Anonim

The Oklahoma Turnpike Authority er et agentur i Oklahoma, der beskæftiger sig med spørgsmål vedrørende Oklahoma Turnpike-systemet. Sammen med Oklahoma Department of Transportation er myndigheden statens primære konstruktions- og vedligeholdelsesagentur for infrastruktur.

Hvordan fungerer et PIKEPASS?

PIKEPASS-brug giver fuldstændig automatiseret elektronisk bompenge og non-stop-turpike-rejse, medmindre andet er angivet i banen på visse pladser (referenceafsnit 2.5 i Pikepass-licens- og brugsaftalen). PIKEPASS-kunder får en gennemsnitlig besparelse på 10 % på den angivne kontantsats for vejafgifter.

Hvad betyder PIKEPASS kun?

Hvad er PIKEPASS? PIKEPASS er det elektroniske bompengeopkrævningssystem (ETC) udviklet og implementeret til Oklahoma Turnpike SystemPIKEPASS giver fuldstændig automatiseret, frit flydende kørsel på alle Oklahoma Turnpikes ved motorvejshastigheder, hvilket eliminerer behovet for bilister at stoppe og betale vejafgifter.

Hvad dækker PIKEPASS?

Pikepass-kunder kan nu bruge deres transponder i hele Texas, annoncerede Oklahoma Turnpike Authority-embedsmænd onsdag. Tidligere ville det kun fungere i Oklahoma, det nordlige Texas og Kansas. Pikepass-transponderen vil nu fungere på betalingsveje i Houston- og Austin-områderne

Hvordan får jeg et PIKEPASS?

Hvordan kan jeg få et PIKEPASS-mærkat? Du har fire muligheder: (1) Ring til kundeservicecenteret på 1-800-745-3727 (2) Kig forbi en af de tre full-service butikker i Oklahoma City eller Tulsa (3)) Gå til en af vores Limited Service Facility-partnere rundt om i staten (4) Opret og brug en onlinekonto via pikepass.com.

Anbefalede: