Logo da.boatexistence.com

Why van damme forlader sense8?

Indholdsfortegnelse:

Why van damme forlader sense8?
Why van damme forlader sense8?

Video: Why van damme forlader sense8?

Video: Why van damme forlader sense8?
Video: SENSE8 - SUN helps Capheus "Van Damn" Onyango 2024, Kan
Anonim

Rapportering om Ameens afgang hævdede Deadlines kilder, at Ameen var stødt sammen med Lana Wachowski under en af tabellæsningerne for Sense8 sæson 2. Deres arbejdsforhold blev angiveligt kun værre derfra, hvilket resulterede i Ameens exit efter produktion af sæson 2 flyttet til Indien

Hvorfor ser Capheus anderledes ud?

Capheus har et nyt ansigt i sæson to. Rollen som den Jean-Claude Van Damme-elskende buschauffør fra Kenya blev omarbejdet, efter at Aml Ameen forlod serien på grund af kreative forskelle efter den første sæson.

Hvordan filmede de Sense8?

For korrekt at fortælle historiens internationale aspekter foregik optagelserne til Sense8 næsten udelukkende på lokation rundt om i verden. … De optog nogle scener i Superdawg drive-through-restauranten, mens kunderne blev bedt om ikke at stirre på optagelserne.

Hvilket kamera blev Sense8 optaget?

Det var som et tredimensionelt skakspil, og jeg var glad for at lade dem klare det hele! Kameraerne og supportudstyret, som Panavision sendte rundt i verden, inkluderede multiple 4K Sony PMW-F55 CineAltas.

Lager Bae Doona sine egne stunts i Sense8?

"Jeg trænede med min personlige træner hver dag, morgen og aften, bare for at blive stærkere," sagde hun og tilføjede, at hun under optagelserne har tre timers stunt prøver med stuntholdet.

Anbefalede: