Logo da.boatexistence.com

Hvor laves rigtige nikes?

Indholdsfortegnelse:

Hvor laves rigtige nikes?
Hvor laves rigtige nikes?

Video: Hvor laves rigtige nikes?

Video: Hvor laves rigtige nikes?
Video: How To Lace Nike Air Force 1s Loosely (THE BEST WAY!!) 2024, Kan
Anonim

Langt de fleste rigtige Nike-sko er fremstillet på fabrikker i Kina, Vietnam og andre asiatiske lande.

Hvordan kan du se, om Nikes er falske?

Inspicér logoet og små detaljer. Andre afslørende tegn på efterligninger kan ses på skoens små detaljer. Skrifttypen på printene skal matche, og skriftstørrelsen skal også være jævn. Hold øje med dårlige eller skæve syningsdetaljer på overdelen, hvilket kan indikere falske sko.

Hvordan kan du se, om sko er falske?

Tjek, at forskellige sko har forskellige tags indeni og med det unikke artikelnummer Hvis forskellige artikler har samme kode, er de helt sikkert dubletter. 3. Mærkeregning – Det er obligatorisk for butiksejere at have mærkeregning og kun sælge origin alt mærkefodtøj, ingen første kopi, ingen lokal kopi.

Er luftvåben fremstillet i Kina?

I går så vi, at The Shoe Surgeon omarbejdede Nike Air Force 1 med en ny, ny moccasin-udgave, og dagens Swoosh-udgivelse går tilbage til en enklere æstetik, lavet eksklusivt til Kina.

Hvor fremstilles Air Force Ones?

Næsten alle Nike-sko er fremstillet uden for USA. Den førende producent af Nike-sko er Kina og Vietnam, der hver tegner sig for 36 % af den samlede produktion på verdensplan. Indonesien står for 22 % og Thailand for 6 % af de Nike-sko, der bliver produceret i hele verden.

Anbefalede: