Logo da.boatexistence.com

Hvem er sequoia-hovedstaden?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er sequoia-hovedstaden?
Hvem er sequoia-hovedstaden?

Video: Hvem er sequoia-hovedstaden?

Video: Hvem er sequoia-hovedstaden?
Video: Sjældne planter!! Sequoia Dinosaur Tree!! landskabsdesign 2024, Kan
Anonim

Sequoia Capital er et amerikansk venturekapitalfirma Firmaet har hovedkontor i Menlo Park, Californien og fokuserer hovedsageligt på teknologiindustrien. Det har støttet virksomheder, der nu kontrollerer 3,3 billioner dollars af samlet børsværdi, svarende til 22 procent af Nasdaq.

Er Sequoia Capital en kinesisk virksomhed?

Sequoia Capital China er et venturekapitalfirma med base i Beijing, Kina. Firmaet søger at investere i landbrug, distribution, B2B, uddannelse, detailhandel, energi, finansielle tjenesteydelser, sundhedspleje og teknologi. Det investerer primært i kinesiske virksomheder.

Hvad investerer Sequoia Capital i?

Sequoia Capital blev grundlagt i 1972 og er et venturekapitalfirma med hovedkontor i Menlo Park, Californien. Firmaet søger at investere i informationsteknologi, sundhedspleje, fremstilling, mobil, nanoteknologi, finansiel service, internet, energi, medier og detailsektorerne

Er Sequoia-fonden relateret til Sequoia Capital?

Sequoia Capital skaber en ny struktur, så alle dens investeringer vil blive samlet i en enkelt fond kaldet Sequoia Fund. "For Sequoia er den 10-årige fondscyklus blevet forældet," skrev Silicon Valley-firmaet i et blogindlæg.

Er Sequoia Capital private equity?

Sequoia Capital Global Equities (SCGE) er en offentlig/privat crossover-fond, med investeringer, der spænder fra private virksomheder på sent stadium til offentlige virksomheder. … Efterhånden som disse private virksomheder bliver offentlige, fortsætter SCGE ofte med at være en langsigtet aktionær med yderligere investeringer ved børsnoteringen og videre.

Anbefalede: