Logo da.boatexistence.com

Hvorfor var han solo i carbonite?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor var han solo i carbonite?
Hvorfor var han solo i carbonite?

Video: Hvorfor var han solo i carbonite?

Video: Hvorfor var han solo i carbonite?
Video: Star Wars Auditions - SNL 2024, Kan
Anonim

Efter Darth Vader havde sat en fælde for Luke Skywalker på Bespin, blev Han Solo frosset i carbonit og givet til dusørjægeren Boba Fett, så han kunne samle dusøren Jabba the Hutt havde placeret på Solo.

Hvorfor satte de Han Solo i carbonit?

Lucas havde til hensigt, at oprøreren skulle flyve afsted med Chewie på Millenium Falcon i slutningen af filmen med planen om at vende tilbage til sin fulde medfølelse i Return of the Jedi. På grund af Fords usikkerhed med hensyn til at gentage sin rolle som Han, besluttede Lucas at stoppe karakterens bue ved at fryse ham i karbonit

Hvordan overlevede Han Solo carbonit?

"Vandet i deres krop er faktisk erstattet med en forglasningsopløsning for at forhindre isdannelse, så vævene hærder som glas i stedet for at fryse." … Som sådan var det heldigt, at Han Solo overlevede freezing i første omgang.

Var Han Solo bevidst i carbonit?

Den sidste akt af The Empire Strikes Back finder sted på Cloud City, hvor Han Solo var berømt frosset i carbonit, men Han var kun et marsvin. … Som bogen forklarede, var Hans tid i carbonite som at være i suspenderet animation – han var kun i live nok til at føle og kende smerte.

Hvem gjorde Han Solo i carbonit?

Darth Vader bestiller Han Solo indkapslet i carbonit, og Leia er hjælpeløs til at forhindre det.

Anbefalede: