Hvilken bibbidi bobbidi-butik er bedre?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken bibbidi bobbidi-butik er bedre?
Hvilken bibbidi bobbidi-butik er bedre?

Video: Hvilken bibbidi bobbidi-butik er bedre?

Video: Hvilken bibbidi bobbidi-butik er bedre?
Video: Disney World Now Offers Character Couture Makeovers For Adults 2024, Oktober
Anonim

Så her er mit ærlige råd: Hvis dit barn vil have det ultimative inden for nissestøv, og du har parkbilletter, så gå efter BBB i Askepotslottet. Hvis du vil planlægge BBB til en dag uden park, er Grand Floridian og Disney Springs meget gode alternativer.

Er Bibbidi Bobbidi Boutique det værd?

Bibbidi Bobbidi Boutique-omkostningerne var det hele værd! De elskede alt det tilbehør, de fik fra oplevelsen, og leger STADIG med dem og beder mig om at hjælpe dem med deres hår næsten et år senere. Jeg synes, at priserne er meget rimelige for Disney, og at minderne er uvurderlige.

Hvor meget koster Castle-pakken hos Bibbidi Bobbidi Boutique?

The Castle Package (starter ved $199,95 plus skat) – inkluderer frisure, makeup, ansigts-perle, neglelak, prinsesse-sash og cinch-sæk. Prinsessekjole og koordinerende tilbehør er inkluderet. Sko er ikke en del af denne pakke.

Hvilke prinsesser kan du vælge imellem i Bippity Boppity-butikken?

Kostumevalg i Bibbidi Bobbidi Boutique kan omfatte Anna, Elsa, Ariel, Snow White, Aurora, Belle, Jasmine, Askepot, Tinker Bell, Tiana, Rapunzel og Merida. Men hvis du leder efter et godt sparetip, så tag din egen prinsessekjole med.

Kan du bære din egen kjole til Bibbidi Bobbidi Boutique?

Jeg er så glad for at høre, at du overvejer en reservation hos Bibbidi Bobbidi Boutique. Din datter vil elske at føle sig og ligne en total prinsesse! Hvad angår at medbringe din egen kjole til hendes aftale, er svaret JA! Du kan helt tage en kjole med hjemmefra, som hun kan have på!

Anbefalede: