Logo da.boatexistence.com

Viser røverens kort alle?

Indholdsfortegnelse:

Viser røverens kort alle?
Viser røverens kort alle?

Video: Viser røverens kort alle?

Video: Viser røverens kort alle?
Video: Folk og røvere i Kardemomme by | Røvernes Letevise 2024, Kan
Anonim

Ikke kun viste det hvert klasseværelse, hver gang og hvert hjørne af slottet, men det viste også hver tomme af grunden såvel som alle de hemmelige gange der var skjult inden for dens mure og placeringen af hver person på grunden, portrætteret af en prik.

Hvem kan du se på Marauders-kortet?

Måske har ingen studerende (selv inklusive Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger og Tom Riddle) nogensinde udforsket Hogwarts slot og grund så grundigt og ulovligt som de fire skabere og bidragydere til Marauder's Map:James Potter, Sirius Black, Remus Lupin og Peter Pettigrew

Hvorfor dukkede Peter Pettigrew ikke op på Marauder-kortet?

Andre mener, at tvillingerne aldrig overhovedet lagde mærke til ham, da de nævnte for Harry, at de ikke havde brug for kortet længere, da de allerede kunne stedet udenad, så ved at da Ron ankom, brugte de ikke kortet længere og så ham derfor aldrig sove med Peter Pettigrew.

Hvad viser Marauders kort?

The Marauder's Map er netop sådan en artefakt. Den viser folks nøjagtige positioner i re altid over alt i et ni-etagers (eller mere) slot, og identificerer endda personer ved navn, som aldrig har været der før. Kortet ser dem ved deres psyke, hvilket gør det bevis mod Invisibility Cloaks og Animagi.

Hvordan så de ikke Peter Pettigrew på kortet?

Medmindre Fred og George så Ron sove på kortet (hvilket ville være uhyggeligt), ville de ikke have lagt mærke til Pettigrew. Det er kun muligt at se et menneske ændret i sin animagus-form, hvis du ved, at personen er en. Derfor: Remus så Peter på kortet, han så også Sirius.… I bogen så han aldrig Pettigrew på kortet.

Anbefalede: