Logo da.boatexistence.com

Var himmelfart baseret på en bog?

Indholdsfortegnelse:

Var himmelfart baseret på en bog?
Var himmelfart baseret på en bog?

Video: Var himmelfart baseret på en bog?

Video: Var himmelfart baseret på en bog?
Video: ЧТО ПРОИЗОШЛО С ЗАВОРОТНЮК? Биография | СТРАШНЫЕ ПОДРОБНОСТИ болезни Анастасии 2024, Juli
Anonim

Ascension, er sidste bog i Ascension-serien, en actionfyldt rumoperasaga, der spænder over verdener. En rejse, der begyndte, da den modige besætning på Athena forlod Jorden for at undersøge en fremmed struktur opdaget i solsystemets fjerneste rækker, vil nu komme til en ende.

Blev Ascension annulleret?

Ascension " cancelled" ingen sæson 2 på Syfy.

Er der en anden sæson af Ascension?

Ifølge Deadline, men at ikke kommer til at ske I en erklæring til handelen sagde Syfy-repræsentanter: "Vi var meget tilfredse med Ascension som en begivenhedsserie, men med så meget høj profiludvikling i værkerne, har vi besluttet ikke at forfølge en fuld serie. "

Hvilken sci-fi-serie har rumskibet, der var i live?

Farscape byder på et mangfoldigt ensemble af karakterer, som i første omgang flygter fra korrupte myndigheder i form af en militaristisk organisation kaldet Peacekeepers. Hovedpersonerne bor inde i et stort biomekanisk skib kaldet Moya, som er en levende enhed.

Hvorfor blev Farscape aflyst?

På grund af faldende seertal besluttede SciFi-kanalen desværre at aflyse showet i sæson 4. På det tidspunkt var der ikke tid til at lave sæsonafslutningen om, og fans blev efterladt med en nervepirrende cliffhanger.

Anbefalede: