Logo da.boatexistence.com

Hvad bruges breo til?

Indholdsfortegnelse:

Hvad bruges breo til?
Hvad bruges breo til?

Video: Hvad bruges breo til?

Video: Hvad bruges breo til?
Video: Breo 2024, Kan
Anonim

Once-daily BREO 100/25 er en receptpligtig medicin, der bruges langsigtet til at behandle kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL), inklusive kronisk bronkitis, emfysem eller begge dele, for bedre vejrtrækning og færre opblussen. BREO bruges ikke til at lindre pludselige vejrtrækningsproblemer og erstatter ikke en redningsinhalator.

Hvad gør BREO for dine lunger?

Det virker ved at reducere hævelsen af luftvejene i lungerne for at gøre vejrtrækningen lettere. Vilanterol tilhører en klasse af lægemidler kendt som langtidsvirkende beta-agonister. Det virker ved at afspænde musklerne omkring luftvejene, så de åbner sig, og du lettere kan trække vejret.

Er BREO mod astma eller KOL?

Breo Ellipta bruges til KOL og astma og som følger: Breo Ellipta 100/25 er en receptpligtig medicin, der bruges til at behandle KOL. KOL er en kronisk lungesygdom, der omfatter kronisk bronkitis, emfysem eller begge dele.

Hvor lang tid tager det for BREO at virke?

Breo Ellipta (fluticason/vilanterol) er ikke en redningsinhalator som albuterol. Det virker ved at reducere betændelse og hævelse af luftvejene i lungerne over tid. Det kan tage op til 2 uger, før du mærker den fulde effekt.

Er BREO mod svær astma?

Once-daily BREO er en receptpligtig medicin til voksne med astma, som har brug for både en ICS (inhaleret kortikosteroid) og en LABA (langtidsvirkende beta2) -adrenerg agonist) medicin. BREO er ikke for folk, hvis astma er godt kontrolleret på et astmakontrolmedicin, som en ICS.

Anbefalede: