Logo da.boatexistence.com

Er garant nødt til at underskrive fornyelse af lejekontrakten?

Indholdsfortegnelse:

Er garant nødt til at underskrive fornyelse af lejekontrakten?
Er garant nødt til at underskrive fornyelse af lejekontrakten?

Video: Er garant nødt til at underskrive fornyelse af lejekontrakten?

Video: Er garant nødt til at underskrive fornyelse af lejekontrakten?
Video: Lus på hovedet! Hvor kommer lus fra? Hvordan man slipper af med lus! 2024, Kan
Anonim

A: Underskriv en lejekontrakt som kautionist, og du er lige så ansvarlig for huslejen som den lejer, der bor i lejligheden. … I andre tilfælde forbliver garanten på lejekontrakten ved hver fornyelse, i hvilket tilfælde du stadig ville være ansvarlig alle disse år senere. Hvis lejeren undlader at betale lejen, kan udlejer sagsøge dig for det.

Er en medunderskriver nødt til at underskrive en fornyelse af lejekontrakten?

Det afhænger af den nøjagtige ordlyd i kontrakten. Hvis din far skrev under som "fortsat kautionist", ville han stadig være ansvarlig efter fornyelse. Hvis han underskrev som medlejer, og lejekontrakten kun blev fornyet med din underskrift, han er ikke ansvarlig for fornyelsen…

Er en garant nødt til at underskrive lejekontrakten?

Hvis du ikke selv kan blive godkendt til en lejekontrakt, kan ejendomsadministratoren eller udlejer foreslå, at du får en garant til at underskrive lejekontrakten med dig … I mange tilfælde kan en udlejer kræve, at en lejer giver flere oplysninger eller gennemfører yderligere trin før godkendelse. Ofte betyder det, at man skal finde en garant.

Hvor længe forbliver en kautionist på en lejekontrakt?

Norm alt oplever vi, at garanter forbliver over alt fra to til fem år, afhængigt af et par faktorer. Den første er, hvor hurtigt du betaler lånet ned, og den anden er, hvor hurtigt din ejendom stiger i værdi.

Kan jeg forny lejekontrakten uden cosigner?

For det første kan lejlighedsadministratoren lade dig ansøge om lejligheden igen og se, om du er kvalificeret på egen hånd. En anden mulighed er at få leasingagenten til at skrive et tillæg til den nuværende lejekontrakt Dette er et juridisk dokument, der angiver de nye vilkår for lejekontrakten, uden en medunderskriver, som du vil underskrive.

Anbefalede: