Logo da.boatexistence.com

Sov Beth med rollator på Yellowstone?

Indholdsfortegnelse:

Sov Beth med rollator på Yellowstone?
Sov Beth med rollator på Yellowstone?

Video: Sov Beth med rollator på Yellowstone?

Video: Sov Beth med rollator på Yellowstone?
Video: Beth vs. Caroline | Yellowstone | Paramount Network 2024, Kan
Anonim

Efter sporadisk at have sovet sammen gennem de første to sæsoner, har parret endelig slået sig ned og gjort deres forhold officielt. Beth friede endda til Rip, da den barske ranchhånd indrømmede, at han havde problemer med at samle modet op til at bede sin far om hans velsignelse.

Hvem har Beth kontakt med i Yellowstone?

Rip Wheeler og Beth Duttons kærlighedshistorie har fængslet Yellowstone-fans over hele verden. I løbet af Paramount Network-seriens første tre sæsoner er det blevet klart, hvor svært det har været for et af tv's hotteste par at komme sammen. Fans var ekstatiske i slutningen af sæson 3, da de endelig blev forlovet.

Hvad er hemmeligheden mellem Beth og Jamie på Yellowstone?

Hovedårsagen blev undersøgt i sæson tre, da fans fandt ud af Jamie havde drevet Beth til abort på et indianerreservat, da hun var teenager Sygeplejerskerne havde fort alt Jamie hvordan de kun kunne sterilisere Beth, og hun ville ikke længere være i stand til at få børn.

Hvad skete der med Yellowstone Walker?

Clashing med rancher Rip (Cole Hauser) og dømt til den berømte "togstation", Walker blev skånet af en sympatisk Kayce Dutton (Luke Grimes) og fik besked på at flygte - kun for at blive opdaget af Rip og Lloyd (Forrie J Smith) i en nærliggende bar.

Hvem skulle slippe af med Walker på Yellowstone?

Men Walker følte ikke, at han skyldte Rip nogen gæld eller tjeneste og adlød ofte ordrer og fjollede endda rundt med Rips kone Beth Dutton (Kelly Reilly). Som et resultat udtænkte Rip en plan for at slippe af med Walker i sæson to.

Anbefalede: