Logo da.boatexistence.com

Ville en ansat stoppe en terminator?

Indholdsfortegnelse:

Ville en ansat stoppe en terminator?
Ville en ansat stoppe en terminator?

Video: Ville en ansat stoppe en terminator?

Video: Ville en ansat stoppe en terminator?
Video: TERMINATOR 2: JUDGEMENT DAY (1991) REACTION | FIRST TIME WATCHING | MOVIE REACTION 2024, Kan
Anonim

I Death Valleys tidslinje var Terminators i stand til at generere og dirigere en elektromagnetisk puls fra optikken (øjet), hvilket fik i det mindste små elektroniske enheder til at eksplodere. I Rise of the Machines tidslinje kan T-950 Terminatrix holde en EMP-enhed for at angribe en T-950 Terminator i tætte kampe.

Hvad vil stadig fungere efter en EMP?

Hvisvarer som en pejs, solvarmeovn, elværktøj eller generatorer vil ikke blive påvirket af en EMP. Disse ikke-elektriske apparater fungerer ikke nødvendigvis med solid-state elektroniske kontroller og vil sandsynligvis stadig fungere, selv efter at en EMP har sprængt gennem dit område.

Ville en EMP deaktivere en bombe?

ER EMP RADIOAKTIV? EMP er ikke radioaktivt, men en energiimpuls produceret som en bivirkning af en nuklear detonation eller elektromagnetisk bombe. HVAD ER DE SUNDHEDSVIRKNINGER? EMP har ingen kendt effekt på levende organismer, men kan midlertidigt eller permanent deaktivere elektrisk og elektronisk udstyr

Kan en EMP deaktivere en robot?

Dræberen robotter kan placere et faraday-bur omkring din Electro Magnetic Pulse (EMP)-generator og besejre den. Dette ville være, hvis de ikke er i stand til at starte en total offensiv mod generatoren i første omgang for at fjerne dens evne til at stoppe dem.

Ødelægger en EMP elektronik permanent?

Effekter. En energisk EMP kan midlertidigt forstyrre eller permanent beskadige elektronisk udstyr ved at generere højspænding og høje strømstød; halvlederkomponenter er særligt udsatte. Virkningerne af skader kan variere fra umærkelige for øjet til enheder, der bogstaveligt t alt blæser fra hinanden.

Anbefalede: