Logo da.boatexistence.com

Medtager du stueetagen i etager?

Indholdsfortegnelse:

Medtager du stueetagen i etager?
Medtager du stueetagen i etager?

Video: Medtager du stueetagen i etager?

Video: Medtager du stueetagen i etager?
Video: Siena, Italy Walking Tour - 4K 60fps with Captions - Prowalk Tours 2024, Kan
Anonim

Højden på hver etage er baseret på rummenes lofthøjde plus tykkelsen af gulvene mellem hver rude. … På engelsk er hovedetagen eller hovedetagen i et hus den etage, der indeholder hovedlejlighederne; det er norm alt stueetagen eller etagen over.

Inkluderer to-etagers stueetage?

Ja, en "en-etagers bygning" (eller "en-etagers…") har kun ét niveau, kun stueetagen, og "en to- etagers bygning" har stueetagen og første sal.

Er etage det samme som etager?

Du omtaler de forskellige niveauer i en bygning som dens etager eller etager. Hvis du siger, hvor mange niveauer en bygning har, bruger du norm alt etager. … Hvis du taler om et bestemt niveau i en bygning, bruger du norm alt etage, ikke etage.

Tæller stueetagen som en etage i Storbritannien?

På britisk engelsk etagen i en bygning på gadeplan kaldes stueetagen … Gå en etage op, og du er på anden sal (som selvfølgelig er første sal for briterne). Etagen under gadeniveau kaldes kælderen, det samme som på britisk engelsk.

Hvor mange etager er to etager?

En to-etagers bygning har en første sal (i stueplan) og en anden sal i USA. En to-etagers bygning har en stueetage (i stueplan) og a første sal i Storbritannien.

Anbefalede: