Logo da.boatexistence.com

Kommer jeg fra ventelisten?

Indholdsfortegnelse:

Kommer jeg fra ventelisten?
Kommer jeg fra ventelisten?

Video: Kommer jeg fra ventelisten?

Video: Kommer jeg fra ventelisten?
Video: Мальвы цветут_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

Af de studerende, der valgte at forblive på ventelisten (50 %), accepterede colleges kun et gennemsnit på 20 %, med kun 7 % af ventelistestuderende på den mest selektive gymnasier får til sidst optagelse – et fald fra 14 % i de foregående år.

Hvad er chancerne for at komme af ventelisten?

Elever, der håber at komme af ventelisten, er dog ikke altid heldige. Ifølge en undersøgelse fra U. S. News and World Report accepterede 91 rangerede colleges over alt mellem nul og 100 % af eleverne fra ventelisten, hvor den gennemsnitlige institution accepterede én ud af fem studerende.

Hvor lang tid tager det at forlade ventelisten?

Ventelistede ansøgere vil generelt ikke høre tilbage om en beslutning om deres optagelse før efter national fristen 1. maj for gymnasieelever til at indsende deres depositum og sikre deres plads på et kollegium. Nogle gange finder de først ud af det kort før efterårssemesteret.

Bliver elever på venteliste accepteret?

Bliver ventelistestuderende accepteret? … Men kun omkring 7 % af de ventelistede studerende på meget selektive skoler fik adgang Nogle gymnasier rangerer ansøgere på venteliste. Studerende skal ringe til institutionens optagelseskontor for at afgøre, om de bruger rangeringer samt deres plads på ventelisten.

Betyder venteliste accepteret?

Hvad vil det sige at stå på venteliste? Det meste af tiden betyder det du har de akademiske akkreditiver til at blive optaget, men af en eller anden grund var optagelseskontoret ikke klar til at acceptere dig. Hvis du har været på venteliste, skal du ikke gå i panik.

Anbefalede: