Logo da.boatexistence.com

Hvordan indtager tekstilindustrien en unik position?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan indtager tekstilindustrien en unik position?
Hvordan indtager tekstilindustrien en unik position?

Video: Hvordan indtager tekstilindustrien en unik position?

Video: Hvordan indtager tekstilindustrien en unik position?
Video: Gastrointestinal Dysmotility in Autonomic Disorders 2024, Juli
Anonim

Tekstilindustrien indtager en unik position i den indiske økonomi, fordi: (i) Den bidrager væsentligt til industriel produktion (14 procent), jobskabelse (35 millioner personer direkte – den næststørste efter landbruget) og valutaindtjening (ca. 24,6 pct.).

Hvorfor indtager tekstilindustrien en unik position i Indien?

(i) Tekstilindustrien bidrager væsentligt til industriel produktion. … ii) 35 millioner personer er direkte engageret i denne industri. Dermed er det den næststørste industri efter landbruget i jobskabelse. (iii) Det bidrager med 4 % til BNP.

Hvordan indtager bomuldstekstilindustrien en unik position i indisk økonomi understøtter udtalelsen med passende argumenter?

Tekstilindustrien indtager en unik position i den indiske økonomi, fordi den bidrager: i betydeligt til industriel produktion 14 procent ii Den genererer direkte beskæftigelse til 35 millioner personer. iii Tjener udenlandsk valuta omkring 24,6 procent. iv Det bidrager til et større beløb mod BNP 4 procent.

Hvad er tekstilindustriens bidrag?

Tekstil- og beklædningssektoren bidrager med omkring 14 % til industriproduktionen og 3 % til landets bruttonationalprodukt. Omkring 8 % af den samlede opkrævning af punktafgifter kommer fra tekstilindustrien.

Hvorfor er tekstilindustrien den største industri?

Bomuldstekstilindustrien er størst i Indien, fordi: Denne industri har tætte forbindelser med landbruget og leverer levebrød til landmænd, bomuldsplukkere og arbejdere, der beskæftiger sig med egrenering, spinding, vævning og farvning. Indien er en af de største producenter af bomuld i verden.

Anbefalede: