Logo da.boatexistence.com

Bliver du bet alt for at være på maury?

Indholdsfortegnelse:

Bliver du bet alt for at være på maury?
Bliver du bet alt for at være på maury?

Video: Bliver du bet alt for at være på maury?

Video: Bliver du bet alt for at være på maury?
Video: Реально ли жить с такой длиной 🤔? Очень длинные ногти. Летний маникюр 2024, Kan
Anonim

“ Der er ingen betaling, i det mindste på 'Maury. ' De får rejsen, hotellet og en lille dagpenge for måltider, tilfældige udgifter. "

Bliver Maury Show-gæster bet alt?

The Maury Show Ticket Information

Der er en række forskellige måder at anmode om billetter på. Du kan sende en e-mail til Maury TV-showet, udfylde en onlineformular på showets hjemmeside eller ringe direkte til tv-showet. Få bet alt $50 For at se dette show: Du vil blive bet alt $50 per dag per person kontant for at se dette show.

Hvor meget tjener Maury om året?

Løn: I øjeblikket er distributøren for "Maury" NBCUniversal Television, og de betaler Maury Povich en imponerende løn på $13 millioner om året for at være vært for showet.

Er Maury iscenesat?

Speaking to People sagde Maury de omt alte historier er rigtige. Han insisterede: "Mit show er rigtigt, og disse mennesker, vi tjekker dem ud. … I en mere ærlig indstilling tog Maury også til Reddit for at rense luften om talkshowet. Han sagde: "Det hele er ægte.

Bliver gæster bet alt for at deltage i talkshows?

Q. Er gæster på talkshows sent på aftenen bet alt for at være der? A. … Ud over rejseomkostninger får medlemmer af Screen Actors Guild og American Federation of Television & Radio Artists, som optræder i talkshows efter de seneste nyheder, et fagforeningsmandat honorarfor deres udseende, i øjeblikket $553.

Anbefalede: