Logo da.boatexistence.com

Har en cd-afspiller brug for en forstærker?

Indholdsfortegnelse:

Har en cd-afspiller brug for en forstærker?
Har en cd-afspiller brug for en forstærker?

Video: Har en cd-afspiller brug for en forstærker?

Video: Har en cd-afspiller brug for en forstærker?
Video: How To Connect A CD Player To An External DAC 2024, Kan
Anonim

Denne CD-afspiller kræver tilslutning til en enhed, der forstærker signalet, såsom en stereomodtager eller hjemmebiografmodtager. CD-afspilleren har stereo analog venstre og højre lydudgange og optisk digital udgang. … Så forstærkeren skulle acceptere en af dem for at arbejde med den.

Hvad er en forstærker til en CD-afspiller?

Forstærkeren sluttes til en CD-afspiller ved hjælp af et standardsæt lydkabler udstyret med 1/4-tommers stik i hver ende. Opsætning af komponenterne tager mindre end et minut.

Har en cd-afspiller brug for en forforstærker?

Hvis du har en AV-receiver med en integreret forforstærker, behøver du ikke en dedikeret forforstærker. … Har du brug for en forforstærker? Hvis du har flere forskellige kilder at tilslutte, såsom en pladespiller, cd-afspiller eller netværkslydafspiller, så yesJo flere kilder du har til hensigt at tilslutte, jo mere gavner en forforstærker dig.

Hvordan får en cd-afspiller strøm?

En bærbar cd-afspiller er en bærbar lydafspiller, der bruges til at afspille cd'er. Bærbare cd-afspillere er drevet af batterier, og de har et 1/8 hovedtelefonstik, som brugeren sætter et par hovedtelefoner i.

Hvordan fungerer en cd-disk?

Det kræver en meget præcis laserstråle fokuseret på datasporet, mens cd'en snurrer hurtigt rundt. Laserstrålen passerer gennem polycarbonatlaget og reflekterer fra aluminiumlaget. Mens den gør det, registrerer en sensor ændringer i laserstrålens refleksion, da bumpene får laseren til at reflektere anderledes.

Anbefalede: