Logo da.boatexistence.com

Blev malvolio mishandlet den tolvte nat?

Indholdsfortegnelse:

Blev malvolio mishandlet den tolvte nat?
Blev malvolio mishandlet den tolvte nat?

Video: Blev malvolio mishandlet den tolvte nat?

Video: Blev malvolio mishandlet den tolvte nat?
Video: 5 Cases Of People Last Seen Running Into The Woods NEVER TO BE SEEN AGAIN! 2024, Kan
Anonim

Malvolios Mishandling i Shakespeares Twelfth Night Selvom Malvolio er en pompøs, arrogant og forfængelig karakter, tror jeg stadig, han blev mishandlet, fordi han ikke fortjente, hvad han fik fra sir Toby, sir Andrew, Fabian og Maria. Det, de gjorde, var for hårdt mod Malvolio, og han fortjente det ikke.

Behandles Malvolio retfærdigt?

Karakteren af Malvolio bliver behandlet for grusomt til, at Twelfth Night kan betragtes som en komedie. Malvolio bliver konstant ydmyget og har nogle af hovedelementerne i en tragisk karakter. Den hævn, han fik serveret, er ekstremistisk og er ikke en ligeværdig reaktion på hans opførsel.

Hvordan bliver Malvolio behandlet for sit vanvid?

78–79). Senere beslutter Sir Toby og tjenerne at behandle Malvolio " blidt, blidt", en anbefalet måde at håndtere mennesker, der menes at være besat. Når Malvolio forlader, planlægger de tre at "have ham i et mørkt rum og bundet" - en anden almindelig behandling for gale mænd (III. iv.

Hvorfor bliver Malvolio straffet?

Med denne lagdeling tildeler Shakespeare Malvolios laster af stolthed, overtagelse af den sociale orden og dystre temperament som de værste karakterfejl, og det er derfor, Malvolio modtager den hårdeste straf … Da hun er Malvolios Dame, er hendes hårde kritik af ham fuldstændig acceptabel.

Hvad skete der med Malvolio i Twelfth Night?

Da han finder det forfalskede brev fra Olivia (faktisk skrevet af Maria), der ser ud til at give håb til hans ambitioner, gennemgår Malvolio sin første forvandling - fra en stiv og træ legemliggørelse af priggy anstændighed til en personificering af selvets magt – vildfarelse

Anbefalede: