Logo da.boatexistence.com

Hvem er Pippa i guldfinken?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Pippa i guldfinken?
Hvem er Pippa i guldfinken?

Video: Hvem er Pippa i guldfinken?

Video: Hvem er Pippa i guldfinken?
Video: Hvem er vi? 2024, Juli
Anonim

Pippa er Weltys niece og en slags guddatter af Hobie's. Hendes mor, Juliet, døde af kræft, da Pippa var et ret lille barn.

Elsker Theo Pippa eller Boris?

Theo forelsker sig i Pippa, men hun bliver sendt til at bo hos slægtninge. De ser hinanden, når Pippa sjældent besøger Hobie i New York City. Theos far dukker op igen, lige da Barbours skal adoptere Theo. … Begge er børn af alkoholikere, og Boris bliver ofte slået alvorligt af sin far.

Hvorfor var guldfinkefilmen så dårlig?

"The Goldfinch" er årets hidtil største box-office flop. Så hvad gik g alt? Det bruger ikke nok tid på at udvikle karaktererne, men føles alligevel alt for lang. På grund af den måde, hvorpå filmtiden springer og tilbageholder information, røver den nøgleøjeblikke med følelsesmæssig vægt

Hvem gifter Theo sig med i Guldfinken?

Fortællingen springer derefter otte år frem. Theo er nu fuld partner i Hobies antikvitets- og møbelreparationsvirksomhed og har flyttet sit hemmelige maleri til et opbevaringsrum. Han er forlovet med en barndomsven, selvom han stadig er forelsket i Pippa, som bor sammen med en kæreste i London.

Hvad var Theo afhængig af i Guldfinken?

Hvad angår Elgorts fortolkning, syntes han, at rollen som Theo var ret udfordrende på grund af karakterens stofmisbrug. "Fyren er afhængig af smertestillende oxycontin, og han er traumatiseret af dette terrorangreb, han var i, og hans mors død," fort alte Elgort til Variety's Brent Lang. "Når du handler, er det ægte.

Anbefalede: