Logo da.boatexistence.com

Vil sabine være med i mandalorian sæson 3?

Indholdsfortegnelse:

Vil sabine være med i mandalorian sæson 3?
Vil sabine være med i mandalorian sæson 3?

Video: Vil sabine være med i mandalorian sæson 3?

Video: Vil sabine være med i mandalorian sæson 3?
Video: Sabine Wren in The Mandalorian Season 3? Who is the RIGHTFUL Ruler of Mandalore? (Star Wars Theory) 2024, Kan
Anonim

Sabine Wren er en Mandalorian-kriger, der har en lang historie med Bo-Katan and the Darksaber. Hun vil sandsynligvis være afgørende i forsøget på at genvinde Mandalore, så hun kunne nemt optræde i The Mandalorians tredje sæson.

Vil Ezra og Sabine være med i Mandalorian-sæson 3?

Officielt, der er intet ord om, hvorvidt Ezra Bridger vil optræde i The Mandalorian sæson 3. Selvom, som vi typisk kan lide at tro, er der ingen grund til, at karakteren kunne vises ikke i serien - især hvis det skulle starte Ahsoka-serien.

Vil Sabine Wren være i Mandalorian?

Husk, intet er blevet officielt bekræftet af Lucasfilm eller Disney på nuværende tidspunkt, men det sporer bestemt, at Wren vil dukke op et eller andet sted i The Mandalorian sæson 3 eller en af dens spinoffs - Ahsoka, Rangers of the New Republic og The Book of Boba Fett.

Hvem skal spille Sabine Wren i The Mandalorian?

Chloe Bennet. Mest kendt for at spille fan-favorit-superhelten Quake i Marvel's Agents of S. H. I. E. L. D., har Chloe Bennet været et populært valg til at spille Sabine i live-action, siden rygterne om karakterens tilbagevenden først startede.

Vil Ezra være med i Mandalorian-sæson 3?

“The Mandalorian sæson 3 er allerede i tidlig udvikling Jon Favreau, Dave Filoni og Rick Famuyiwa har færdiggjort manuskripterne, og der er en karakter, der er stærkt involveret i sæsonen. Den karakter er Star Wars Rebels' Ezra Bridger, og han vil spille en nøglerolle i den tredje sæson. "

Anbefalede: