Betaler cirque du soleil godt?

Indholdsfortegnelse:

Betaler cirque du soleil godt?
Betaler cirque du soleil godt?

Video: Betaler cirque du soleil godt?

Video: Betaler cirque du soleil godt?
Video: Какую жизнь вы можете прожить на 1 000 000 долларов в Мексике? 2024, September
Anonim

De fleste kunstnere tjener mellem $30.000 og $100.000 om året Andre Cirque-medarbejdere betales pr. show eller time – det hele afhænger af jobbet. … Hvis du ønsker at tjene en respektabel tilværelse som atlet på topniveau, kreativt geni eller kunstnerisk iværksætter, så søg et job hos Cirque du Soleil i dag.

Er Cirque du Soleil en god virksomhed at arbejde?

Samlet et fantastisk sted at arbejde og lære og undervise. Virksomheden er menneskecentreret og gæstefokuseret. Jeg vil varmt anbefale Cirque som et sted at tage hen.

Tjener cirkusartister gode penge?

Lønnen for Cirkusartist i USA varierer fra $16.640 til $74.880 med en medianløn på $35, 360. De midterste 50 % af Circus Performers tjener 35.360 USD, mens de øverste 75 % tjener 74.880 USD.

Hvor meget får akrobater bet alt?

Skills Pay

Cirkusløn varierer også afhængigt af den optrædendes handling. Akrobater har for eksempel fysisk anstrengende job og tjener generelt mere end jonglører. Trapeze-kunstnere tjener generelt mellem $40.000 og $70.000 om året.

Hvor svært er det at slutte sig til Cirque du Soleil?

Audionprocessen er streng, og det samme er træningsperioden og øvelserne, der indgår i hvert show. Publikums forventninger er høje, så den arbejdsbyrde, der går med at skabe et show, der lever op til Cirque du Soleil-navnet aften efter aften, er også høj.

Anbefalede: