Logo da.boatexistence.com

Hvorfor giver Paul så mange håndtryk?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor giver Paul så mange håndtryk?
Hvorfor giver Paul så mange håndtryk?

Video: Hvorfor giver Paul så mange håndtryk?

Video: Hvorfor giver Paul så mange håndtryk?
Video: Автомобильный кемпинг под дождем - идеальная автомобильная палатка 2024, Kan
Anonim

"Håndtrykket kom fra, da de så meget professionelle ud, og de krydser næsten grænsen fra at være amatør til professionel," sagde Paul. "Det, jeg har gjort, er, at jeg har indset, at [deltagerne] alle rykker op i standard, så jeg er nødt til at flytte min barriere op.

Hvorfor giver Paul ikke håndtryk?

Paul Hollywood vil stoppe ikonisk håndtryk på 'GBBO' På grund af Coronavirus.

Hvem har Paul Hollywood-håndtryk?

Giuseppe blev chokeret over at modtage håndtrykket og fik endnu en overraskelse, da dommeren bad ham om hans opskrift. Fans online blev gale med Pauls anmodning. 'Wow, Paul vil have opskriften! Godt gået Giuseppe, sagde en fan.

Hvem fik det første håndtryk fra Paul Hollywood?

Den italienske bager Giuseppe var den første person i denne sæson, der fik tildelt et patent Paul Hollywood-håndtryk. Han blæste sine konkurrenter op af vandet i signaturbage-udfordringen, da han lavede en aromatiseret focaccia. Paul var så imponeret, faktisk, at han bad ham om at dele sin opskrift!

Hvor gammel skal du være til Bake Off?

Ifølge webstedet skal du være i alderen 16 eller derover den 1. januar det år, hvor serien optages, være bosiddende i Storbritannien, Isle of Man eller Kanaløerne, og være tilgængelig for optagelser på alle de fastsatte datoer – som højst sandsynligt vil være omkring foråret eller forsommeren i 2022 – samt til spin-off-showet An …

Anbefalede: