Logo da.boatexistence.com

Spillede Geoffrey skyndte klaver i glans?

Indholdsfortegnelse:

Spillede Geoffrey skyndte klaver i glans?
Spillede Geoffrey skyndte klaver i glans?

Video: Spillede Geoffrey skyndte klaver i glans?

Video: Spillede Geoffrey skyndte klaver i glans?
Video: ASICS | 'Mind Games – The Experiment' Full Documentary 2024, Kan
Anonim

Ifølge Australian Screens hjemmeside: "Denne film slyngede både instruktør Scott Hicks og skuespilleren Geoffrey Rush ind på den internationale scene." Stjernen Geoffrey Rush var sin egen hånd dobbelt for sig selv for sine klaverspilscener.

Hvem spillede egentlig klaver i filmen Shine?

Skønt portrætteret af skuespilleren Geoffrey Rush i filmen "Shine", er David Helfgott ingen fiktiv karakter. Han er en pianist i det virkelige liv, hvis karriere kollapsede, lige som den begyndte. Nu, 25 år senere, dukker Helfgott op igen.

Hvad var klaverstykket i Shine?

Denne uhyggelige australske film fra 1996 er baseret på pianisten David Helfgotts liv, som fik et ment alt sammenbrud og modtager elektrisk stødterapi. Efter at have deltaget i en klaverkonkurrence og besluttet at spille Rachmaninovs klaverkoncert nr.

Er filmen Shine en sand historie?

Dette er det centrale billede i Scott Hicks' "Shine", baseret på den sande historie om en australsk pianist, der var et internation alt vidunderbarn, led et sammenbrud og gradvist har været i stand til at stykke sig tilbage sammen Musikeren hedder David Helfgott. … Filmen kredser i tid og bruger tre skuespillere til at spille Helfgott.

Hvad er David Helfgott handicap?

David Helfgott havde kæmpet med skizoaffektiv lidelse i store dele af sit voksne liv, men da Shine blændede offentligheden og Oscar-vælgerne, fandt Helfgott den berømmelse, der var blevet nægtet ham pga. til hans sygdom.

Anbefalede: