Logo da.boatexistence.com

Er gaster den stærkeste karakter i undertale?

Indholdsfortegnelse:

Er gaster den stærkeste karakter i undertale?
Er gaster den stærkeste karakter i undertale?

Video: Er gaster den stærkeste karakter i undertale?

Video: Er gaster den stærkeste karakter i undertale?
Video: How strong is Gaster 2024, Kan
Anonim

Gaster) med en enkelt gøen. Dette gør ham latterligt stærk nok til, at han kan smække Asriel, Chara og Omega Flowey rundt i multiverset 1 million gange. Han er meget stærkere end Chara.

Hvor stærk er Undertale Gaster?

Gaster er et bossmonster, og dermed er han meget stærkere end et gennemsnitsmonster. Efter at have fået sine børn, Sans og Papyrus, har Gaster kun 50 % power.

Hvem er den stærkeste fjende i Undertale?

Gaster er DEN HÅRDESTE KAMP AF DEM ALLE! Kampen er lige så lang som Omega Flowey, så brutal som Sans, så overdreven som Asriel og så kaotisk som Asgore.

Hvem har flest HP i Undertale?

Monsteret med den højeste HP (udover Gaster, som faktisk ikke har nogen kampinformation eller Sprite eller andet end statistik og ikke er muligt at kæmpe i spillet) er Mettaton Neo med 30000 HK.

Har Sans virkelig 1 hk?

Hvorfor har Sans kun 1hp? Med så lidt kendt om Sans, er det uvist, hvorfor han kun har 1HP historiemæssigt. Med hensyn til spillets kode er hans HP ikke nødvendig for at beregne, hvor meget sundhed han har tilbage. Faktisk er sundhedsbjælken ikke engang tegnet, fordi koden sætter drawbar til 0, hvilket betyder falsk.

Anbefalede: