Logo da.boatexistence.com

Hvem er ncr-nyheder?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er ncr-nyheder?
Hvem er ncr-nyheder?

Video: Hvem er ncr-nyheder?

Video: Hvem er ncr-nyheder?
Video: Janji - Heroes Tonight (feat. Johnning) [NCS Release] 2024, Juli
Anonim

The National Catholic Reporter (NCR) er en progressiv national avis i USA, der rapporterer om spørgsmål relateret til den katolske kirke. … Med base i Kansas City, Missouri, blev NCR grundlagt af Robert Hoyt i 1964.

Er den nationale katolske reporter troværdig?

Læserne har siden begyndelsen set på NCR som en troværdig uafhængig stemme i katolsk journalistik. NCR er ansvarlig over for en dygtig lægbestyrelse i stedet for en biskop eller leder af en religiøs orden. I starten var NCR's publikum for det meste nation alt.

Er National Catholic Reporter en katolsk publikation?

The National Catholic Reporter (NCR) er en uafhængig katolsk nyhedsorganisation grundlagt i 1964. NCR udgiver 26 numre om året på tryk og online dagligt på ncronline.org.

Er EWTN politisk?

Journalist og forfatter Raymond Arroyo, som er EWTNs nyhedsdirektør, er vært for programmet. Programmet er konservativt i sin politiske orientering og generelt konservativt i sin religiøse orientering.

Hvad er den officielle katolske hjemmeside?

catholic.com er et websted bygget til at hjælpe katolikker med at forsvare deres tro ved at give svar på alle forventede spørgsmål om katolicisme. Catholic Answers er et medieministerium, der tjener Kristus ved at forklare og forsvare den katolske tro.

Anbefalede: