Logo da.boatexistence.com

Var agent Carter sæson 3?

Indholdsfortegnelse:

Var agent Carter sæson 3?
Var agent Carter sæson 3?

Video: Var agent Carter sæson 3?

Video: Var agent Carter sæson 3?
Video: Endgame Screenwriters Confirm The Father Of Peggy's Kids 2024, Kan
Anonim

Fans reaktion på aflysningen af Agent Carter Sæson 3 Aflysningen af den tredje sæson af Agent Carter kom som et chok for mange fans. En kampagne startede for at forsøge at få Netflix, som er hjemsted for mange forunderlige tegneseriehistorier, til at hente showet for dets tredje sæson.

Er Agent Carter sæson 3 på vej?

Det er blevet taget i betragtning, at Marvel Studios ikke krævede, at arrangementet skulle slutte. Fanatikere af arrangementet startede en webanmodning om at gendanne showet igen, da showet blev droppet. ABC-netværket genopretter i øjeblikket ikke Agent Carter for en tredje sæson.

Hvorfor er der ingen Agent Carter sæson 3?

I et interview med The AV Club forklarede Atwell, hvorfor historien blev afkortet." Det er en skam, at netværket annullerede det og ville sætte mig i noget mere mainstream," sagde hun. "Du ved, Marvel ville ikke have, at det skulle ende. Der er masser af onlinekampagner for at bringe hende tilbage.

Vil de bringe agent Carter tilbage?

Why ABC cancelled Marvel-showet før dets tredje sæsonSelvom du muligvis automatisk antager, at lave seertal var den eneste årsag til, at agent Carter blev aflyst i 2016, er der endnu en årsag til annulleringen, som du måske ikke har tænkt på.

Er der mere Agent Carter?

Begge sæsoner blev sendt i midtsæsonens pauser af Agents of S. H. I. E. L. D. På trods af en positiv kritisk reaktion faldt seertallet, og den 12. maj 2016 annullerede ABC Agent Carter.

Anbefalede: