Logo da.boatexistence.com

Hvordan er deana carter relateret til juni carter kontanter?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan er deana carter relateret til juni carter kontanter?
Hvordan er deana carter relateret til juni carter kontanter?

Video: Hvordan er deana carter relateret til juni carter kontanter?

Video: Hvordan er deana carter relateret til juni carter kontanter?
Video: SHE DIDN'T KNOW THERE WERE CAMERAS... LOOK WHAT SHE DID! 2024, Kan
Anonim

Selv om de har efternavnet, er Deana Carter og June Carter ikke relateret. Begge kvinder forelskede sig i countrymusikscenen i Nashville, Tennessee; countrymusikkens hjemsted. June blev født i 1929, hvilket gør hende 44 år ældre end Deana.

Hvordan er Deana Carter relateret til Johnny Cash?

Carter er opvokset i den downscale Nashville-forstad Goodlettsville og er datter af Fred Carter Jr., en guitarist, der har prydet plader af kunstnere fra Johnny Cash til Bob Dylan.

Hvem er Deana Carter i familie med?

“Vi er meget velsignede over at have mødt hinanden i denne sæson af vores liv og forenet vores familier til en lykkelig én. Carter er datteren af den berømte guitarist Fred Carter, Jr., som indspillede med en bred vifte af kunstnere, herunder Simon og Garfunkel, Joan Baez, Bob Dylan, Waylon Jennings, Willie Nelson og mange mere.

Hjælp Carter-familien Johnny Cash?

Cash krediterede Carter for at hjælpe ham med at blive ædru Johnny Cash og June Carter besøgte London et par uger efter deres bryllup i 1968. Han var i kurset af sit liv, arresteret syv gange, selvom han på trods af sit rygte om fredløs aldrig tilbragte nogen nævneværdig tid i fængsel.

Fik June Carter og Johnny Cash et barn?

Så, June Carter blev June Carter Cash. Og i 1970 fødte hun John Carter Cash, det eneste barn, hun og Johnny ville få sammen, og den eneste søn for dem begge. Drengen er opvokset i en blandet familie med syv børn i alt - ligesom hans far tilbage på den Arkansas farm.

Anbefalede: