Logo da.boatexistence.com

Hvilken klasse går Bryan Bresee i?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken klasse går Bryan Bresee i?
Hvilken klasse går Bryan Bresee i?

Video: Hvilken klasse går Bryan Bresee i?

Video: Hvilken klasse går Bryan Bresee i?
Video: NFL Combine Tight End & Cornerback Update | Detroit Lions Podcast 2024, Kan
Anonim

rangeret som nr. 2-spiller i nationen af PrepStar, den bedste defensive tackling i nationen og topspilleren i Maryland … vurderet som Nr. 4 samlet spiller i nationen af ESPN.com, som listede ham som nr.

Har Shipley en 40 yards dash-tid?

Shipley løb en 4.46 lasertimet 40 ved en Nike The Opening-regional i sin hjemstat NC og var en elite 55-meter indendørs sprinter. I løbet af sit andet år blev han klokket til 6.36, den 10. bedste forberedelsestid i 2019.

Hvor meget kan Bryan Bresee squatte?

'” Bresee, 18 og fra det nærliggende Damaskus, Md., pressede en gang bænken 455 pund. Reeves har set 6-fod-5, 290-pund squat 645 pounds og power clean 315 pounds. Sidstnævnte skete, da han stadig var en high school junior og byggede sit ry på fodboldbanen som den bedste udsigt til 2020-klassen.

Hvordan udtaler man Uiagalelei?

Uiagalelei, indrømmede, at han har hørt det hele, når det kommer til udtalen af hans efternavn - som udtales, ooh-ee-AHN-guh-luh-lay.

Spiller Bryan Bresee for Clemson?

Clemsons startende defensive tackling Bryan Bresee er ude for sæsonen med en revet ACL, sagde træner Dabo Swinney søndag. Nyheden var bedre for runningbacken Will Shipley, som forventes tilbage i denne sæson.

Anbefalede: