Logo da.boatexistence.com

På binnacle-listen?

Indholdsfortegnelse:

På binnacle-listen?
På binnacle-listen?

Video: På binnacle-listen?

Video: På binnacle-listen?
Video: BINNACLE'S - HOW TO PRONOUNCE IT!? 2024, Kan
Anonim

Binnacle er defineret som standeren eller huset til skibets kompas placeret på broen Begrebet binnacle list, i stedet for sygeliste, opstod for år siden, da skibskorpsmænd brugte at placere en liste over de syge på binnacle hver morgen for at informere kaptajnen om besætningens helbred.

Hvad er begrebet binnacle?

1: et hus til et skibskompas og en lampe. 2: en beholder til instrumenter i et bilinstrumentbræt Alle undtagen de korteste bilister finder ubegrænsede sigtelinjer til en instrumentkasse med hætte fyldt med let læselige målere. -

Hvad gør en binnacle?

A binnacle is huset til et skibs kompas Tanken bag en binnacle er at modvirke den magnetiske afvigelse forårsaget af, at skibet er lavet af jern, så kompasset kan pege på magnetisk nord. Metaller, der blev brugt til at konstruere binnacles, skulle være ikke-jernholdige (ikke indeholdt jern), såsom messing.

Hvad er en binnacle-rapport?

Skibets "binnacle list" er medicinsk afdelings rapport om personalet på sygeboden, fritaget for denne dags pligt.

Hvad er kuglerne på en binnacle?

Jernkuglerne på hver side af binnacle hjælper med at løse dette problem. De kaldes korrekt korrektionssfærer, men er ofte kendt som "Kelvin's balls", med henvisning til William Thomson, Lord Kelvin, der patenterede dem i 1880'erne.