Logo da.boatexistence.com

Bliver leorio læge?

Indholdsfortegnelse:

Bliver leorio læge?
Bliver leorio læge?

Video: Bliver leorio læge?

Video: Bliver leorio læge?
Video: Big Abscess in the ER 2024, Kan
Anonim

Leorio er en aspirerende læge og en nybegynderjæger, som nu er en af de 12 stjernetegn i Jægerforeningen. Efter at have bestået jægereksamenen tog det Leorio ret lang tid at lære Nen ordentligt, og først ved den 13. formandsbue kunne han bruge emissionsteknikker.

Blev Leorio læge?

Leorio Paradinight (レオリオ゠パラディナイト, Reorio Paradinaito) er en Rookie Hunter og et medlem af Zodiacs med kodenavnet "Boar" (亥 い, I). Han er i øjeblikket medicinstuderende med et mål om at blive læge.

Bliver Leorio et stjernetegn?

Leorio Paladiknight er et af de friskeste ansigter i Zodiac i kølvandet på både Ging og Paristons afgang. … Selvom han langt fra er den stærkeste person i serien, blev han bragt ind i Zodiacs, så hans popularitet kunne hjælpe med at styrke gruppen.

Hvem gifter Leorio sig med?

Kapitlet indeholder Kurapika og Leorio bliver gift.

Er Leorio faktisk 19?

6 Leorio Paradinight ( 19 Years Old )Den ældste blandt hans venner, 19-årige Leorio Paradinight, fik sin debut i serien som en spunky, komisk, ranglet ung mand med et mål om at blive en velhavende læge. Han startede sin mission med at gå ind i jægereksamenen, hvor han mødte sine livslange venner Gon, Killua og Kurapika.

Anbefalede: