Hvorfor b w 3?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor b w 3?
Hvorfor b w 3?

Video: Hvorfor b w 3?

Video: Hvorfor b w 3?
Video: Blohm & Voss BV 141 Самый странный самолет Люфтваффе 2024, Oktober
Anonim

Restaurantkæden hed oprindeligt Buffalo Wild Wings & Weck. Beef on weck er en populær sandwich i New York bestående af roastbeef på en au jus-gennemblødt kummelweck-rulle. Den originale BW3 restaurant lå på High Street i Columbus. I 1998 blev navnet ændret til Buffalo Wild Wings Grill & Bar.

Hvorfor kalder folk det BW 3?

Grundlagt i 1982 i Columbus, Ohio, Buffalo Wild Wings blev oprindeligt kaldt Buffalo Wild Wings & Weck og forkortet i marketingmateriale som BW-3. I 1998 skiftede virksomheden navn, så en ny forkortelse var nødvendig.

Hvad er Weck i Buffalo Wild Wings?

Hvad er det? Det ville være en oksekød på vej, en dyppet oksestegssandwich på en kimmelweck-rulle med s alt og kommen, en anden populær Buffalo-barmad.

Hvornår kom Buffalo Wild Wings ud?

I 1982 havde Jim Disbrow og Scott Lowery lyst til vinger i Buffalo, New York-stil. De var lige flyttet til Ohio og kunne ikke finde en autentisk bøffelvinge i sigte. I stedet for at køre tilbage til Buffalo besluttede Jim og Scott at åbne den første Buffalo Wild Wings & Weck.

Hvorfor hedder Bdubs BW3?

Restaurantkæden hed oprindeligt navngivet Buffalo Wild Wings & Weck. Beef on weck er en populær sandwich i New York bestående af roastbeef på en au jus-gennemblødt kummelweck-rulle. Den originale BW3-restaurant lå på High Street i Columbus.

Anbefalede: