Logo da.boatexistence.com

Kan jeg stadig få Bennett?

Indholdsfortegnelse:

Kan jeg stadig få Bennett?
Kan jeg stadig få Bennett?

Video: Kan jeg stadig få Bennett?

Video: Kan jeg stadig få Bennett?
Video: Дэн Деннетт о нашем сознании 2024, Kan
Anonim

Bennett har optrådt to gange i butikken, én gang i november 2020 og én gang i maj 2021. Så spillere skal holde øje hver måned for at Bennett dukker op igen.

Kan du få Bennett gratis?

Få gratis Bennett via Paimon's Bargains Stardusts vil blive droppet, når du får belønninger fra at ønske. Du skal gemme Starglitters for at bytte til denne karakter, når han er tilgængelig for køb i denne butik, fordi denne valuta er meget sjælden. Få denne karakter fra Paimon's Bargains med 34 Starglitters.

Hvorfor er Bennett svær at få fat i?

I øjeblikket er den eneste måde at få Bennett på ved at erhverve ham gennem spillets Wish-system Bennett er ikke en af de sjældneste karakterer i Genshin Impact, så han er ikke for svær at få. Som Pyro-bruger bruger Bennett ildbaserede færdigheder til at angribe fjender og øge hans DMG-statistik.

Hvordan får du Bennett Genshin Impact gratis?

Du skal gøre er nå Adventure Rank 26 og fuldføre Archon Quest med titlen "Prologue: Act III - Song of the Dragon and Freedom." Du vil derefter være i stand til at finde Bennett Hangout-begivenheden på siden med dine quests. Du skal også bruge to historienøgler for at låse den op.

Er Bennett en 5-stjernet Genshin?

Bennett er en 4-stjernet Pyro Sword-karakter i Genshin Impact. Lær om Bennetts statistik, styrker og svagheder, japansk stemmeskuespiller, bedste våben og byggerier og vores vurdering af karakteren i denne komplette profil!

Anbefalede: