Logo da.boatexistence.com

Vandte cinnaholic på hajtanken?

Indholdsfortegnelse:

Vandte cinnaholic på hajtanken?
Vandte cinnaholic på hajtanken?

Video: Vandte cinnaholic på hajtanken?

Video: Vandte cinnaholic på hajtanken?
Video: Things Get Awkward In The Tank With Pashion Footwear | Shark Tank US | Shark Tank Global 2024, Kan
Anonim

Vegan Bakery Cinnaholic vinder stort på Shark Tank.

Investerede Shark Tank i Cinnaholic?

Da Cinnaholic-grundlæggerne Shannon og Florian Radke lancerede deres veganske kanelrullekoncept på ABC's realityserie "Shark Tank", imponerede de investoren Robert Herjavec. … Han tilbød de to en aftale-$200.000 i bytte for 40 procent egenkapital.

Hvem investerede i Cinnaholic på Shark Tank?

Det veganske bageri modtog en aftale fra en af investorerne, kendt i showet som "hajer", om at udvide forretningen online. Ejere Florian og Shannon Radke forhandlede en investering på $200.000 for 40 % af virksomheden fra investor Robert Herjavec.

Hvad er Cinnaholic nettoværdi?

Robert bemærker, at holdet vurderede Cinnaholic til $1 million, men kan kun 45.000 dollars i profit til en investor – hvilket betyder, at de beder 22 gange deres før skat profit. "For en kanelrullebutik," tilføjer han til sidst, bare for at være ond.

Er Cinnaholic vellykket?

Gourmet-vegansk kanelrulle-bageri Cinnaholic har holdt sit momentum på trods af virkningerne af COVID-19-pandemien. Mærket har oplevet en stigning på 137 % i samme butikssalg år-til-år med onlinebestilling, levering fra tredjepart og nye menupunkter, der driver en stor del af denne succes i år.

Anbefalede: