Blinker strømindikatoren?

Indholdsfortegnelse:

Blinker strømindikatoren?
Blinker strømindikatoren?

Video: Blinker strømindikatoren?

Video: Blinker strømindikatoren?
Video: Cara Reset Printer Epson dengan WicReset | Lampu Tinta dan Kertas Berkedip Bergantian 2024, Oktober
Anonim

En blinkende tænd/sluk-knap betyder , at computeren stadig er meget i live, men den håndterer nogle problemer, som kræver ingen eller ingen deltagelse af os brugere. Mange af vores enheder er endda smarte nok til at gå i dvale automatisk, når vi lader dem være alene i et stykke tid.

Hvad betyder det, når strømindikatoren blinker?

Ja, hvis computeren er i slumre- eller standbytilstand, er det norm alt, at strømindikatorens LED blinker eller blinker. Dette lader du ved, at computeren stadig er tændt, og at den er i en strømbesparende tilstand. Hvis din computer er i denne tilstand, skal du trykke på en vilkårlig tastaturtast eller knap på en mus for at afslutte strømsparetilstand.

Hvordan får jeg min tænd/sluk-knap til at blinke?

Rettelsen for begge er at:

  1. Tag vekselstrømsledningen ud.
  2. hold tænd/sluk-knappen nede i 30 sekunder for at aflade moboen helt.

Hvorfor blinker min HP-strømknap?

Det er højst sandsynligt, at det er et defekt bundkort, men du kan prøve først at tænde for pc'en ved hjælp af en anden stikkontakt, skifte oplader, lave en hård nulstilling og tjekke RAM'en. Hvis ingen af disse virkede, igen, er det sandsynligvis bundkortet.

Hvorfor tænder min computer ikke, men har strøm?

Sørg for, at enhver overspændingsbeskytter eller stikdåse er sat korrekt i stikkontakten, og at afbryderen er tændt. … Dobbelttjek, at din pc's strømforsynings tænd/sluk-knap er tændt. Bekræft, at pc-strømkablet er sat korrekt i strømforsyningen og stikkontakten, da det kan blive løst med tiden.

Anbefalede: