Logo da.boatexistence.com

Hvilken bel air er frisk prins fra?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken bel air er frisk prins fra?
Hvilken bel air er frisk prins fra?

Video: Hvilken bel air er frisk prins fra?

Video: Hvilken bel air er frisk prins fra?
Video: Золотая орда в Былинах Русских 2024, Juli
Anonim

Opsummering. Temasangen og åbningssekvensen satte præmissen for showet. Will Smith er en gadesmart teenager, West Philadelphia-"født og opvokset ".

I hvilken stat er Fresh Prince of Bel Air sat?

Det foregår i Bel Air, Los Angeles, og spiller Will Smith som "Fresh Prince". I begyndelsen bor han sammen med sin mor i fattigdom i Philadelphia. I første afsnit flytter han til Bel Air for at bo hos sin rige tante, onkel og fætre.

Hvem er Fresh Prince of Bel Air baseret på?

Smith. Tv-sitcomen The Fresh Prince of Bel-Air, som begyndte i 1990 og var løst baseret på Smiths virkelige persona, kørte på NBC i seks succesfulde sæsoner, og sluttede efter stjernens anmodning. Under seriens løbetur opnåede Smith to Golden Globe Award-nomineringer og fungerede som executive…

Er The Fresh Prince of Bel Air hus i Bel Air?

Fresh Prince of Bel Air House – 251 N Bristol Ave, Los Angeles, CA 90049. Tro det eller ej, men USA's yndlingshjem lå faktisk slet ikke i Bel Air, men i Brentwood-området i Los Angeles.

Kan du bo i Fresh Prince of Bel Air-palæet?

Gæster kan booke en overnatning i Bel Air-hjemmet, der er blevet berømt af sitcomen WIll Smith. Hvis du nogensinde har ønsket at vide, hvordan det er at sidde på en trone som prinsen af Bel Air, er du heldig: "Fresh Prince of Bel Air"-huset byder officielt velkommen til besøgende - men der er en hage.

Anbefalede: