Logo da.boatexistence.com

Hvem kan deltage i mop-up-runden?

Indholdsfortegnelse:

Hvem kan deltage i mop-up-runden?
Hvem kan deltage i mop-up-runden?

Video: Hvem kan deltage i mop-up-runden?

Video: Hvem kan deltage i mop-up-runden?
Video: АСМР Макияжик для Тебя 💖 ASMR Make Up 2024, Kan
Anonim

(1) Kandidater, der har klaret NEET-UG Cut Off 2021, kan optræde til NEET Mop Up Round. (2) Kandidater, der ikke tidligere har tilmeldt sig NEET UG Rådgivning 2021, kan deltage i Mop-Up-runden. (3) Kandidater, der har registreret sig i NEET Counseling, men ikke fik en plads, kan optræde til Mop-Up Round Counselling.

Kan jeg deltage direkte i mop-up-runden?

Ja, du kan give en ny tilmelding til mop-up-runde, hvis du ikke har tilmeldt dig i de foregående runder. Og kan have en plads i anset, centrale og esic colleges i henhold til dine karakterer.

Hvem kan deltage i mop-up-runden i Wbjee?

Kandidater, der ikke er blevet tildelt nogen plads i WBJEE-rådgivningsrunden-2, kan deltage i WBJEE-rådgivnings-mop-up-runden. Kandidater skal tilmelde sig Mop-up-runde og skal også betale for mop-up-runde, valgfri påfyldning.

Hvem er berettiget til mop-up runde NEET UG 2020?

Kun de kandidater, der har kvalificeret sig til NEET 2020, er berettiget til at deltage i mop-runden. I enhver stat, uanset deres bopæl, kan NEET-kvalificerede kandidater deltage i mop-up-runden mod de ledige pladser, der er reserveret til stater gennem en kvote på 15 procent.

Er der nogen, der har siddet i mop-up-runden?

Svar. No, det er ikke relateret til først-til-mølle-princippet, da dette er en slags sidste runde af rådgivning for at besætte de ledige pladser, som ikke er besat under 15 %-kvoten og konverteret til statslige pladser.

Anbefalede: