Logo da.boatexistence.com

Hvad menes med skysail?

Indholdsfortegnelse:

Hvad menes med skysail?
Hvad menes med skysail?

Video: Hvad menes med skysail?

Video: Hvad menes med skysail?
Video: Skysails 2024, Kan
Anonim

Et skysejl er det øverste sejl i mange gamle firkantede sejlplaner (dog nogle gange toppet af et månesejl). Det var også på den kongelige mast over det kongelige sejl. Det blev typisk brugt i let vind.

Hvad er meningen med skysail?

Substantiv. 1. skysail - sejlet over det kongelige på en firkant-rigger. sejl, lærred, lærred, ark - et stort stykke stof (norm alt lærredsstof), ved hjælp af hvilket vind bruges til at fremdrive et sejlskib. Baseret på WordNet 3.0, Farlex clipart-samling.

Hvad er formålet med et Skysail?

SkySails-metoden, designet som et hjælpefremdrivningssystem for at hjælpe med at kompensere for de miljømæssige og økonomiske omkostninger ved at køre dieselmotorer, bruger en trækdrage, der er i stand til at flyve i den stærkere snor sig 100-300 m over et fartøj, som selskabet siger skaber op til 25 gange mere energi pr. kvadratmeter end …

Hvad er en Moonraker på et skib?

Et moonraker, også kendt som et månesejl, håb-i-himlen eller håbssejl, er et firkantet sejl, der flyves umiddelbart over et skysejl (se sejlplan) på kongelige master på et firkantet rigget sejlskib. … Moonrakers er relativt usædvanlige sejl, der kun bruges på skibe, der primært er bygget til fart.

Hvad er kongelige på et skib?

A royal er et lille sejl fløjet umiddelbart over topgallanten på firkantede riggede sejlskibe Det blev oprindeligt kaldt "topgallant royal" og blev brugt i let og gunstig vind. Kongelige sejl fandtes norm alt kun på større skibe med master høje nok til at kunne rumme det ekstra lærred.

Anbefalede: