Logo da.boatexistence.com

Hvad er en comport skål?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en comport skål?
Hvad er en comport skål?

Video: Hvad er en comport skål?

Video: Hvad er en comport skål?
Video: Boone sings 'Maybe you do, maybe you dont' for Bailey on Country Comfort (Netflix) 2024, Kan
Anonim

En komport er ofte formet som et stort, omend fladere, sorbetfad (se nedenfor for formreference), og de bruges til at opbevare mad. … Kompotter varierer dog i form, så de ligner lidt vaser eller slikfade, og kompotter er norm alt mere skål- eller underkop-agtige i udseende som vist her.

Hvad er en comport-skål?

Ofte kan en kompotret beskrives som en tazza eller som en komportret. … En comport er ofte formet som et stort, fladere bon bon-fad, og de bruges også til at opbevare mad Nogle gange kan comports være ret flade, som en lille, let kantet tallerken placeret på en sokkel.

Hvad bruges kompotter til?

Kompotter bruges til servering af brød, kartoffelmos, salater, småkager, firkanter og meget mere. De er populære som et midtpunkt at flyde stearinlys i, til at vise frisk afskårne blomster fra haven eller til feriedekorationer som træpynt eller påskeæg.

Hvad er en kompotskål?

1: en dessert med frugt kogt i sirup. 2: en skål af glas, porcelæn eller metal, sædvanligvis med bund og stilk, hvorfra der serveres kompotter, frugter, nødder eller slik.

Hvad skal der i en kompotskål?

Denne kulinariske ret stammer fra det 18.th århundrede i Frankrig, og den består grundlæggende af en blanding af frugter med sukkersirup kombineret med ting som nødder, kanel pinde, nelliker og andre genstande af den slags Kompotskåle findes norm alt lavet af glas, men kan også laves af porcelæn og metal.

Anbefalede: