Logo da.boatexistence.com

Hvem er john playfair?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er john playfair?
Hvem er john playfair?

Video: Hvem er john playfair?

Video: Hvem er john playfair?
Video: John Mayer - New Light (Premium Content!) 2024, Juli
Anonim

John Playfair FRSE, FRS (10. marts 1748 – 20. juli 1819) var en Church of Scotland minister, husket som videnskabsmand og matematiker og professor i naturfilosofi ved universitetet i Edinburgh. … I 1783 var han medstifter af Royal Society of Edinburgh.

Hvad skrev og udgav John Playfair?

John Playfair (1748–1819) er bedst kendt blandt matematikere for sin lærebog fra 1795, Elements of Geometry, og blandt videnskabshistorikere som en af grundlæggerne af geologi som en formel disciplin.

Hvad gjorde John Playfair?

John Playfair, (født 10. marts 1748, Benvie, Forfarshire, Skottland. … En professor i naturfilosofi ved University of Edinburgh, Playfair var den første til at foreslå, at en flod skærer sin egen dal og var også den første til at anerkende gletscheres transportrolle.

Hvad laver Prue Leiths mand?

John er en 73-årig pensioneret modedesigner født i England. Han har holdt et meget privat liv, med meget lidt information om ham, der flyder rundt. Han har en Instagram-konto ved navn @playfair.

Er Prue Leith rig?

Prue siges at have en nettoværdi på omkring £1 million, efter at have tjent en formue gennem sin kokkeskole, bøger og tv-optrædener. Hun tjener 200.000 GBP pr. serie af Bake Off ifølge The Sun.

Anbefalede: