Logo da.boatexistence.com

Overtog centrica britisk gas?

Indholdsfortegnelse:

Overtog centrica britisk gas?
Overtog centrica britisk gas?

Video: Overtog centrica britisk gas?

Video: Overtog centrica britisk gas?
Video: How British Gas owner Centrica secured record profits 2024, Kan
Anonim

Centrica plc meddelte i dag, at det er gået med til at sælge British Gas Connections Limited (BGCL), dets licenserede gastransportvirksomhed, til Kellen Venture Limited for et vederlag på £90 mio.. Kellen Venture Limited er et nyt selskab ejet af Terra Firma (75 procent) og East Surrey Holdings plc (25 procent).

Er British Gas ejet af Centrica?

Som navnet antyder, er British Gas faktisk britisk ejet. … Centrica, British Gas' moderselskab, er et multination alt forsyningsselskab med base i Windsor, Berkshire.

Hvornår overtog Centrica British Gas?

1997 Centrica plc blev dannet den 17. februar efter sp altningen af British Gas plc, som på samme tid blev omdøbt til BG plc. British Gas' gassalgs- og gashandels-, service- og detailforretninger blev sammen med gasproduktionsforretningerne på gasfelterne North og South Morecambe overført til Centrica.

Blev British Gas-aktier til Centrica?

Centrica blev et separat, særskilt selskab den 17. februar 1997, da British Gas plc opsplittede (opdelt) for at danne tre separate selskaber: Centrica plc, BG plc og Transco plc.

Er British Gas ejet af Shell?

BG Group plc var et britisk multination alt olie- og gasselskab med hovedkontor i Reading, Storbritannien. Den 8. april 2015 meddelte Royal Dutch Shell, at de havde indgået en aftale om at erhverve BG Group for 70 milliarder dollars, underlagt regulerings- og aktionæraftale. Salget blev gennemført den 15. februar 2016.

Anbefalede: