Logo da.boatexistence.com

Hvor er Harry Potter-verdenen?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er Harry Potter-verdenen?
Hvor er Harry Potter-verdenen?

Video: Hvor er Harry Potter-verdenen?

Video: Hvor er Harry Potter-verdenen?
Video: FULL TOUR of The Wizarding World of Harry Potter | Universal Studios Orlando 2024, Kan
Anonim

The Wizarding World of Harry Potter er et temaområde baseret på Harry Potter-serien bygget i Universal Parks &Resorts' forlystelsespark Universal Studios Japan i Osaka, Japan.

Er Harry Potter World i Universal Studios eller Islands of Adventure?

Rejs mellem begge lande i The Wizarding World of Harry Potter™: Diagon Alley™ i Universal Studios Florida™ og Hogsmeade™ i Universal's Islands of Adventure™. Accepterer nu Universal Express™ Pass.

Hvor meget koster det at besøge Harry Potter World?

Hvis du blot ønsker at bruge to morgener på at se Harry Potter – en på Hogsmeade og en i Diagon Alley, koster to dagsbilletter pr. person for at komme ind i Universal på Universal Orlando-webstedet omkring $135 (efter skat) pr. person mellem kl. 3 og 10, og $145 pr. person ti og ældreBørn under 3 år kommer gratis ind i parken.

Er Harry Potter-verden det værd?

Samlet set var det en fantastisk oplevelse at besøge Diagon Alley og Hogsmeade. Turen var magisk for min søn, en ivrig Harry Potter-fan. … Lang historie kort, en tur til Harry Potters verden vil have sine op- og nedture, men det er et besøg værd.

Kan du bare tage til Harry Potter-verdenen?

Den eneste måde at se hele Harry Potters troldmandsverden på på én dag er at have parken til parkeringspasset Hvis du ikke gør det, skal du gå glip af en af parkerne, så enkelt er det. Du skal bruge en parkeringsbillet for at køre med toget mellem Hogsmeade Station og Kings Cross Station.

Anbefalede: