Logo da.boatexistence.com

Hvor er spådomsklassen Harry Potter 5-7?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er spådomsklassen Harry Potter 5-7?
Hvor er spådomsklassen Harry Potter 5-7?

Video: Hvor er spådomsklassen Harry Potter 5-7?

Video: Hvor er spådomsklassen Harry Potter 5-7?
Video: Hogwarts Legacy Get to Divination Class Professor Onai 2024, Juli
Anonim

Det var placeret i Nordtårnet Det var tilgængeligt gennem en cirkulær faldlem og blev beskrevet som at ligne en krydsning mellem nogens loft og en gammeldags tebutik. Klasseværelset var placeret i toppen af Divination Stairwell, forbundet med resten af slottet af den lange korridor.

Hvilken etage er Divination Classroom på?

Elever i denne klasse mødtes et af to steder: Sybill Trelawneys klasseværelse i North Tower, eller Classroom Eleven, hvor Firenze underviste, som var i stueetagen på slottet Klasseværelset i North Tower var tilgængeligt gennem en cirkulær faldlem.

Hvordan kommer du til astronomitårnet i Lego Harry Potter Years 5 7?

Brug Aguamenti på eleven langs bagvæggen, nær trappen til klasseværelset, for at befri Student In Peril. Brug Hermiones taskeplade i højre side, og løft dørhammeren op for at nå Astronomy Tower.

Hvordan bruger du karaktertokendetektoren i Lego Harry Potter 5 7?

Character Token Detector

Gå ind i spådomsrummet, og saml boksen på i højre side. Brug denne boks til at komme op til Spectrespecs, og saml derefter det usynlige objekt i venstre side af rummet. Bræk den nydannede krystalkugle op for at finde den røde mursten.

Hvordan indtaster du snydekoder i Lego Harry Potter?

Gå ind i bygningen og gå ovenpå, der er en tavle, som du kan indtaste snydekoder på. For Lego Harry Potter år 5-7 skal du gå ind i hovedmenuen og derefter vælge 'Extras' Herfra kan du finde snydekoder-sektionen, så indtast koderne nedenfor for at ændre spillet lidt.

Anbefalede: