Logo da.boatexistence.com

Skal jeg ringe til pacsun angående min ansøgning?

Indholdsfortegnelse:

Skal jeg ringe til pacsun angående min ansøgning?
Skal jeg ringe til pacsun angående min ansøgning?

Video: Skal jeg ringe til pacsun angående min ansøgning?

Video: Skal jeg ringe til pacsun angående min ansøgning?
Video: How I book 10 Meetings per day Cold Calling For My A.I SMMA Business 2024, Kan
Anonim

RING IKKE, det er langt mere effektivt at tale personligt. Du har sandsynligvis ikke engang set din ansøgning, hvis du ikke gik personligt, så jeg vil foreslå, at du går ind i butikken, så de rent faktisk kan møde dig.

Hvor lang tid tager PacSun at svare på ansøgninger?

Det tager ca. 2-3 uger.

Skal jeg ringe angående min onlineansøgning?

Hvis du ikke har hørt tilbage om din jobansøgning efter to uger, er det helt acceptabelt at ringe til den ansættelsesansvarlige, medmindre andet er angivet i opslaget. Du skal bruge en anden strategi, hvis nogen tager telefonen, eller hvis du skal efterlade en telefonsvarer.

Ansætter PacSun på stedet?

Talede med krybben i butikken, da jeg afleverede min ansøgning og blev som udgangspunkt ansat på stedet til et sæsonjob Gruppesamtale for medarbejdere, tilfældige spørgsmål om arbejde i detailhandelsmiljøet, de vil bare gerne have en fornemmelse af, at du er tryg ved at tale højt med folk.

Hvad er startlønnen hos PacSun?

Sælger, der arbejder for PacSun, tjener typisk startløn lige over mindstelønnen. Ansøgere med mere erfaring kan modtage højere startløn med Pacific Sunwear. PacSun-salgsmedarbejdere tjener i gennemsnit ca. $9,50 per time.

Anbefalede: