Logo da.boatexistence.com

Hvad er en operationel revision?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en operationel revision?
Hvad er en operationel revision?

Video: Hvad er en operationel revision?

Video: Hvad er en operationel revision?
Video: Auditing: OPERATIONAL AUDIT - PURPOSE & PROCESS 09042021 by MJBC 2024, Kan
Anonim

Driftsrevision er en systematisk gennemgang af effektivitet, effektivitet og økonomi i driften. Operationel revision er en fremtidsorienteret, systematisk og uafhængig evaluering af organisatoriske aktiviteter.

Hvad er operationel revision?

En operationel revision refererer til processen med at evaluere en virksomheds driftsaktiviteter – både på det daglige niveau og en bredere skala. … Mens en almindelig revision evaluerer regnskaber, undersøger en operationel revision, hvordan en virksomhed udfører sin forretning med det formål at øge den samlede effektivitet.

Hvad er et eksempel på operationel revision?

For eksempel vil driften i en renserivirksomhed omfatte alt arbejde, der bidrager direkte til rengøring af kundernes tøj. En operationel revision i dette tilfælde ville bestå af en undersøgelse af de procedurer, der blev brugt til at fuldføre renseriprocessen.

Hvad omfatter operationel revision?

En operationel revision refererer til en metode til at undersøge, hvordan en organisation driver forretning Det kræver at analysere de processer, procedurer og systemer, der bruges i virksomheden. Denne type revision ser ud over organisationens økonomiske forhold og undersøger dens ledelsespraksis.

Hvad omfatter en operationel revision?

Den operationelle revision beskæftiger sig med vurderingen af virksomhedens effektivitet og identificerer operationer, der er åbne for forbedring. Dette papir ser på historien om den operationelle revision og dens forhold til andre typer revision.

Anbefalede: