Logo da.boatexistence.com

Er osher gunsberg hans rigtige navn?

Indholdsfortegnelse:

Er osher gunsberg hans rigtige navn?
Er osher gunsberg hans rigtige navn?

Video: Er osher gunsberg hans rigtige navn?

Video: Er osher gunsberg hans rigtige navn?
Video: A Fragile Peace: Prosperity, and Vladimir Putin with Erik Gartzke - Osher UCSD Distinguished Lecture 2024, Kan
Anonim

Osher Günsberg, anerkendt af sit tidligere kunstnernavn Andrew G, er en britisk-australsk tv- og radiovært og journalist, der bor i Sydney. Han er vært for reality-tv-serierne The Bachelor Australia, The Bachelorette Australia og Bachelor in Paradise Australia.

Hvorfor ændrede Andrew G sit navn til Osher gunsberg?

Han blev født som Andrew Gunsberg, men fik tidligt at vide i sin radiotid, at hans navn ikke ville fungere i den branche, så det blev forkortet. … Han valgte Osher på grund af et møde med "den sejeste mand, jeg nogensinde havde mødt", en israelsk eks-kommando-kameramand, der lignede en fotomodel, og hvis navn betyder lykke.

Hvad er Osher gunsberg?

Den 47-årige, der lider af angst og tvangslidelse, sagde, at han fandt det virkelig svært at danne følelsesmæssige forhold, mens han var stærkt medicineret. "I kendte mig, da jeg var på en hel masse medicin," sagde Osher under et interview på B105 FM's Stav, Abby og Matt fredag.

Hvem er OSHA gift med?

Hvem er Osher Günsbergs kone? Ja, Osher er gift. Han giftede sig Audrey Griffen i 2016 i en tre-dages fest på landet i NSW. Parret mødtes på settet af The Bachelor i 2014, da Audrey fik et job på showet.

Hvor høj er Locky?

Ifølge hans Survivor-statistikker er Gilbert 195 cm høj. Det er 6 fod 4!

Anbefalede: