Logo da.boatexistence.com

Hvordan fik spartanburg sit navn?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan fik spartanburg sit navn?
Hvordan fik spartanburg sit navn?

Video: Hvordan fik spartanburg sit navn?

Video: Hvordan fik spartanburg sit navn?
Video: Дана Саттерфилд | Владелец салона красоты | "Идеальное ... 2024, Kan
Anonim

Amtet blev dannet i 1785 og fik sit navn fra Spartan Regiment, en lokal militsenhed, der kæmpede i uafhængighedskrigen Amtet er vokset fra en grænsehandelspost og senere et stort tekstilcenter til et vigtigt og diversificeret produktionscenter med mere end 500 fremstillingsvirksomheder.

Hvorfor hedder det Spartanburg?

Spartanburg er opkaldt efter en voldsom lokal milits, Spartan Regiment, som hjalp med at vinde det afgørende slag ved Cowpens i den uafhængige krig.

Hvad er meningen med Spartanburg?

navneord. en by i NW South Carolina.

Hvad er Spartanburg South Carolina berømt for?

Beliggende ved foden af Blue Ridge Mountains har Spartanburg været kendt som the Hub City, siden den blev et stort jernbanekryds i det 19. århundrede. Spartanburgs nærhed til betagende bjerge, sandstrande og den østlige kyst betyder, at folk er perfekt placeret til arbejde og leg.

Hvem grundlagde Spartanburg South Carolina?

I 1785 var Spartanburg et af seks amter etableret i det indre af South Carolina af generalforsamlingen. Dens navn blev sandsynligvis taget fra det berømte spartanske regiment. Thomas Williamson, en lokal beboer, donerede to hektar jord midt i amtet til stedet for Spartanburgs første retsbygning og fængsel.

Anbefalede: