Logo da.boatexistence.com

Hvordan fik titirangi sit navn?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan fik titirangi sit navn?
Hvordan fik titirangi sit navn?

Video: Hvordan fik titirangi sit navn?

Video: Hvordan fik titirangi sit navn?
Video: Hvordan fik jeg gratis Robux 2024, Kan
Anonim

Titi: lange streger af sky; rangi: himmel; poetisk gengivet Udkant af himlen. Det menes, at Rakataura, tohunga på Tainui-keglen, besluttede sig for navnet Titirangi. Det mindes et bjerg af samme navn i Hawaiki.

Hvad betyder Titirangi på maori?

Titirangi er en forstad i Waitākere Ward i byen Auckland i det nordlige New Zealand. … På det maoriske sprog betyder "titirangi" " lange skystriber på himlen", men dette angives ofte som "himlens udkant ".

Hvor gammel er Titirangi?

Titirangi School blev grundlagt i 1872. Det har strakt sig over tre campusser, og det nuværende campus blev bygget i 1930'erne. Dens førkrigsarv er stadig til stede i de charmerende bygninger.

Hvilken region er Titirangi?

Titirangi er en velstående boligforstad i Waitākere Ward of Auckland, New Zealand. Titirangi er beliggende på sydsiden af Waitākere Ranges Regional Park, omkranset af Glen Eden, Laingholm og Manukau Harbour.

Hvad er Maori-navnet for Mt Atkinson?

Blandt de mange steder, han besøgte, kaldte han denne peak Titirangi, oversat til engelsk som lange striber af skyer på himlen, eller mere poetisk og mere populær blandt nutidens lokale: udkant af himlen.

Anbefalede: