Logo da.boatexistence.com

Er topspændingen dragster rollback?

Indholdsfortegnelse:

Er topspændingen dragster rollback?
Er topspændingen dragster rollback?

Video: Er topspændingen dragster rollback?

Video: Er topspændingen dragster rollback?
Video: Top Thrill Dragster Rollback | Cedar Point | Aug 2020 2024, Juli
Anonim

DET RULLER TILBAGE! Ja, i sjældne tilfælde starter toget ikke med tilstrækkelig hastighed til at klare toppen af bakken og ruller derefter tilbage ned ad bakken i bakgear for at prøve igen! Da Top Thrill Dragster blev bygget i 2003 slog den mange rekorder, inklusive verdens højeste og hurtigste rutsjebane!

Hvor mange gange er Top Thrill Dragster rullet tilbage?

Dette skete tre gange på Top Thrill Dragster. Alle tre gange måtte en ridemekaniker tage en elevator til toppen, og give toget et lille skub, så det kunne gennemføre turen. Det er også sket to gange på Ste alth i Thorpe Park, begge under tidlige morgentests.

Hvorfor ruller Top Thrill Dragster tilbage?

Kolde temperaturer (tyngre, tæt luft), stærk vind og nedbør kan øge sandsynligheden for en tilbagerulning på grund af deres indvirkning på affyringssystemets mekanik og hastigheden af toget. Faktisk vil parken ofte lukke turen ned, hvis vejret ikke er ideelt.

Er der en rutsjebane, der går baglæns?

Denne coaster sender ryttere gennem en 360-graders sløjfe såvel som en cobra roll ved hastigheder op til 80 mph. Ligesom disse spændingssøgende får vejret, flyver du gennem hele turen igen, men denne gang baglæns. Rytterne bliver vendt på hovedet i alt seks gange på denne 125 fod høje, højhastigheds looping coaster.

Hvorfor stoppede raceren med at køre baglæns?

Beslutningen om at køre begge sider af Racer frem igen efter 26 år med den ene side vendt tilbage blev truffet i et forsøg på at være i overensstemmelse med andre Cedar Fair-parker … Mere end 91.000.000 gæster har taget en tur på Racer, siden den åbnede i 1972 med parken.