Logo da.boatexistence.com

Hvad gør automanuel?

Indholdsfortegnelse:

Hvad gør automanuel?
Hvad gør automanuel?

Video: Hvad gør automanuel?

Video: Hvad gør automanuel?
Video: Automatic Transmission, How it works? 2024, Kan
Anonim

For at være klar, har en automatiseret manuel gearkasse (AMT) ikke en koblingspedal; der er kun en speeder og en bremsepedal, ligesom en almindelig automat. Og hvis du lader en AMT være i D-tilstand, fungerer den grundlæggende som en automatisk gearkasse - alt du skal gøre er at bekymre dig om, hvornår den skal starte, og hvornår den skal stoppe.

Hvad er Techtronic-transmission?

En tiptronic-gearkasse er en automatisk gearkasse med mulighed for at skifte gear manuelt1. Det giver dig større kontrol over, hvornår du skifter gear, hvilket er ideelt til at gå op ad en bakke effektivt eller til bedre kontrol, når du overhaler på motorvejen.

Hvad er fordelene ved automatisk gearskifte?

Hvad er fordelene ved automatisk gearskifteteknologi eller automatisk manuel gearkasse?

  • Blander det bedste fra begge dele, automatisk og manuel gearkasse.
  • Mere let at køre, ideel til trafikeret bykørsel.
  • Bedre brændstofeffektivitet, bedre kilometertal.
  • Rimelig pris, overkommelig teknologi.
  • Glad gearskifte, glat gearskifte.

Hvad er automatisk skift?

AutoShift-transmissionen, der er baseret på den manuelle gearkasse i RT-serien, er et avanceret shift-by-wire-system, der kommunikerer med motoren ved hjælp af SAE-J1939-protokollen til præcis kontrol af motor- og transmissionsfunktionerne.

Hvad laver Manuel i en bil?

En manuel gearkasse giver dig mulighed for fysisk at skifte køretøjet til forskellige gear (deraf ordet "manuel") ved hjælp af en koblingspedal og skifteknap. For at flytte dit køretøj fremad og nå højere hastigheder, skal du manuelt skifte gear for at nå den ønskede hastighed.

Anbefalede: